top of page

Vacatures

Zoeken
  • Foto van schrijverRene Knecht

Manager Center Of Excellence - Gent

Bijgewerkt op: 23 feb.

Azure - Deployment - Global Operations Team (20h/7) Bij de implementatie (deployment) van deze SAAS software in een Public Cloud - MS AZURE/D365 omgeving dient de standaardisatie + kwaliteit van de architectuur steeds bewaakt te worden. Daarvoor zorgt een Engineering- en Infrastructuur- team die continu de impact van nieuwe releases op klanten nagaan en de codes van het eigen product aanpassen (Deployment As A Code).

Zo blijven de klanten de nieuwste versies van MS applicaties (D365 en eigen ontwikkelde apps met Azure Native Technology ) gebruiken op een veilige en kosteffectieve manier.De Center of Excellence manager is verantwoordelijk voor een team (4 team leaders, 30 medewerkers) dat instaat voor het opzetten van de Infrastructuur en Software Deployment bij nieuwe klanten en bestaande klanten. Vandaag wordt ondersteuning gegeven aan een 10 - tal projectteams die bezig zijn met implementatie en deployment bij klanten. Telkens moet de Infrastrucuur (Azure) en SAAS-software architectuur uitgerold of geupdated worden.


3 grote uitdagingen met directe impact op het resultaat:

1/ Optimalisatie en procedures inzake Service Catalog

Deze projectteams doen daarbij beroep op DEPLOYMENT via een Service Catalog dat omvat alle Requests: bug fixes, Software Releases, Database Restores, ...


Bestaande klanten: 6-7 service packs /jaar (3-4-5 mandagen /maand /klant)

Nieuwe klanten: 150 requests/maand of 20 requests per dag bij grote implementaties


==> Omdat dit impact heeft naar capaciteitsplanning (men kan niet alle requests in één keer doen) moet er goed overlegd worden met projectteams en service delivery managers om tijdig de requests aan te vragen en de capaciteit en de timing te managen.

Met andere woorden: de zgn. service catalog zoveel mogelijk visible, voorspelbaar en inzichtelijk te maken: Wat is de timing?, Wat is er nodig?, Wat zijn de dependencies met andere onderdelen in het project?, ... en dit beheersbaar maken via SLA's en KPI's.

2/ Aansturen van Remote Globale Teams 20h/7dagen

Een nieuwe uitdaging is om het globale team verder uit te bouwen zodat deployments en upgrades na de werkuren of in de Weekends kunnen plaatsvinden. Daarom wordt er gewerkt met teams in verschillende tijdszones en culturen.

De coaching van deze teams gebeurt via de Teamleaders.


3/ Aansturen van meer technische teams (dit kan gefaseerd en er is voldoende kennis in huis)

Het betreft de teams die instaan voor de Architecture, Security en Engineering waarop de applicaties draaien + de coördinatie met Microsoft inzake de nieuwe releases (7 per jaar) alsook het managen van de impact van deze nieuwe releases naar de eindklanten. Ook in deze teams zit veel technische kennis. Het managen gebeurt via de Teamleads.


Wie zoeken we? People Manager:

  • Iemand die de lijm is tussen de teamleden en de projectteams die de SAAS applicatie implementeren en managen bij de klant (stakeholder management)

  • Het communicatieve aspect, de coördinatie en het voorspelbaar maken van deze processen hangt allemaal samen.

  • We denken aan een achtergrond IT mgt/ Change Manager/ Service Delivery Manager/Operations mgt in een software context of vendor context: dit kan breed zijn daar Azure of Dynamics wel valt aan te leren.

🎁 Wat bieden we jou?

  • Gevestigde waarde en Toonzetter in de markt met nog veel groei in projecten: dit betekent ook steeds (door)groeimogelijkheden in functie van persoonlijke verwachtingen, wat deel uitmaakt van de bedrijfscultuur en een krachtig HR-beleid.

  • De klanten kunnen mastodonten zijn maar het bedrijf is nog steeds entrepreneurial met een goede sfeer

  • Geen micromanagement, geen consultancy-mentaliteit waar de focus ligt op billing. De implementaties/projecten hebben maatschappelijke impact.

  • Competitief salaris, bedrijfswagen en voordelen, groeiprogramma's, all-in

Interesse? DM via rene.knecht (at) ict-connecting.com


122 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page