top of page

HOE

Ik contacteer voor u een kandidaat omdat de job voor hem of haar een meerwaarde is.

Dat is de reden dat we praten.

 

Vanuit een sector- en bedrijfskennis kan ik de kandidaat adviseren. Zo maakt hij /zij een keuze met commitment. Daarom duik ik dieper in uw salesstrategie en organisatie: u kunt al eens een korte gratis test doen op durvendenken.be voor een eerste inzicht. In onze contactmomenten is er altijd toegevoegde waarde zowel naar de opdrachtgever als naar kandidaten. 

De discretie in de aanpak zorgt voor een evenwichtige relatie als alle partijen na de eerste gesprekken met elkaar aan tafel zitten. Rekruteren is vooral het managen van een veranderingsproces: bij u en bij de kandidaat. Dit maakt onze job uitdagend.

Zoals u wilt dat uw salesmensen ook verkopen aan uw klanten. Wij zien geen onderscheid in dit proces.

WIE

Ik ben René Knecht en ben eigenaar van ICT-Connecting bvba, een rekruteringsbureau in Sales, ICT, Technische en Engineering profielen, en Differentiation Selling, een blog en platform over verkopen.

Samen met opdrachtgevers werk ik salesstrategieën uit en doe ik aan Talent Acquisition  voor commerciële en technische profielen. 

WAT

HEADHUNTING – REKRUTERING – SALES INTERIM MANAGEMENT – MERGERS & ACQUISITIONS

Om marktaandeel te verwerven bent u mogelijks op zoek naar uitbreiding van het salesteam of van het sales management. Of u kunt groeien en nieuwe projecten binnenhalen met nieuwe IT - of  technische medewerkers. Mogelijks wilt u zelfs een ander bedrijf overnemen?

In functie van het resultaat dat u wenst te bereiken kan ik met u de verschillende opties bespreken inzake potentiële kandidaten en hoe we deze aan boord krijgen.

 

 ICT-Connecting geeft u toegang tot de verborgen kandidatenmarkt. Daar zitten de high-potentials en high achievers. Deze worden benaderd met andere spelregels dan de massamarketing - en klassieke rekruteringskanalen.

Wij weten sinds 2006 dat dit de juiste aanpak is in schaarse arbeidsmarkten.

Direct search - Executive Search - Targeted Search: Sales Experten, Account Managers, Commercieel Managers, Sales Directors, IT experten, Technici,  Engineering, Ingenieurs, Technisch - Commerciële Account Managers,  Pre-sales, Verkopers en Expert - Adviseurs. 

Afbeelding1.png

Welkom, 

Ik ben

Rene Knecht

informele foto Rene.jpeg

FOLLOW US

ALS JE VRAGEN HEBT
 

NEEM CONTACT OP

Success! Message received.

bottom of page