top of page

Vacatures

Zoeken
  • Foto van schrijverRene Knecht

Sales - Business Development - Automatisch Magazijn (ingevuld)


Vandaag is mijn opdrachtgever in de sector Agri die zeer gekend is voor alle interne transportoplossingen in fabrieken: denk aan automatische ontvangst, wassen en sorteren en opslag van aardappelen, uien, wortelen. Voor de groentensector zijn zij integrator (transport, optisch sorteren, vullen, opslaan) waarbij zij fabrieken opleveren.


Zij hebben ook een groeimarkt ontwikkeld in bedrijven die kampen met personeels- en plaatstekort: dit zijn de meeste groeibedrijven die magazijnen hebben met bijv metaalstukken, wisselstukken, palletopslag, ...Waarom is deze markt uniek? : omdat de technologie is ontwikkeld zodat het automatisch magazijn kan werken met 'buitenmaatse' paletten: dit betekent dat 1 pallet verschillende stukken kan bevatten en met verschillende afmetingen (dus geen standaardgoederen op één pallet) die 3D in- en uitgescand worden en automatisch geplaatst worden in rekken tot 12 m hoog.

Plaatsbesparing: een GIRAF lift die tot 12 m hoog kan gaan en de gangen tussen de rekken zijn veel compacter

Tijdsbesparing: de palletten worden opgehaald en teruggebracht door de GIRAF op 1 plaats (zo noemt het automatisch magazijn, ik kan je foto's doorsturen): het komt naar jou toe, je moet niet heen en weer rijden.


Geldbesparing: geen heftrucks meer nodig (50.000- 150.000€ investering/heftruck) en ook geen heftruckchauffeurs (50.000€/ jaar)


Dus we zoeken iemand die de tijd krijgt om het marktpotentieel te onderzoeken en verder uit te bouwen, contacten te leggen met eigenaars van bedrijven.


Er is heel veel kennis en ervaring (financieel zeer gezond!) waardoor je de kans krijgt om om je markt uit te bouwen. Het bedrijf heeft een zeer goede naam en is er aan gewend om technisch grote projecten op tijd op te leveren. Een van onze Vlaamse parels.


Voor deze job moet je wel een achtergrond hebben in bijv. electromechanica omdat je ook offertes moet maken en graag commercieel wilt bezig zijn. Technisch is er zeker hulp en opleiding.


Zou dit iets voor jou kunnen zijn? Contacteer me persoonlijk.


keywords: mechanics, electro-mechanics, robots, warehousing, logistics, internal logistics


23 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page