top of page

Vacatures

Zoeken
  • Foto van schrijverRene Knecht

Sales Overheid

Bijgewerkt op: 15 mei 2020

Deze werkgever uit het Antwerpse  is niet bang om salestoppers aan te werven en/of te ontwikkelen. Een visie hebben mag. Ik ken ze als een klantvriendelijke en eerlijke organisatie, aangenaam om mee zaken te doen.

Sales Overheid (Antwerpen) Sector ICT - financiële ERP/BI  - Maatwerk Digitalisering 

Deze organisatie werkt 100% op projectbasis en vanwege het vele werk zoeken we een Sales  die de vele aanvragen (offertes) mee kan sturen en opvolgen. Niveau Master met affiniteit voor overheidsdiensten en je kunt overweg lastenboeken (RFP) en productdemonstraties.

Ben je een meer ervaren/senior profiel zijn we ook op zoek naar een: Business Developer Overheid Nieuwe business ontwikkelen op nieuwe en bestaande klanten, vaak (nieuwe) contacten op hoger niveau bij de overheid. Deze vacature is minder productgericht.

Sales Business Intelligence  (Antwerpen) Deze referentie in BI met cliënteel zowel in overheid als in de bedrijfswereld helpt klanten met beslissingen in de toekomst en te anticiperen op dagelijkse operationele vraagstukken/trends met behulp van een BI (business intelligence) systeem. Zo leren ze het verhaal achter de data. De klant zal dit kunnen op een vrij zelfstandige manier via een gebruiksvriendelijke oplossing zonder telkens de hulp te moeten inroepen van BI specialisten. Hier zoeken we iemand die de bestaande expertise kan uitdragen naar nieuwe marktsegmenten.

Interesse ? stuur cv door naar rene.knecht@ict-connecting.com


467 weergaven0 opmerkingen

コメント


bottom of page