top of page

Vacatures

Zoeken
 • Foto van schrijverRene Knecht

Business Development - Digitale Kluis - Archiving

Bijgewerkt op: 24 mei

Business Development Manager

Locatie: België

Salaris: €100.000 - €120.000 + variabele verloning (inclusief stock options mogelijk), vaste aanwerving of freelance (lange termijn)-samenwerking. Er kan ook gestreefd worden naar toekomstig partnership of aandeelhouderschap indien je een meer entrepreneurial profiel bent.


Keywords: Digital Archiving, Belgian Digital Act, cyberrisico, aansprakelijkheid, governanceOver de opdrachtgever en de rol van BDM

Deze IT-specialist in documentverwerking en Digital Archiving is al 20 jaar actief in België. Gezien de focus op compliance en cyberveiligheid, bieden zij geavanceerde oplossingen voor digitale archivering, afgestemd op de nieuwste EU-regelgevingen NIS2 en DORA. Onze klanten bevinden zich vandaag al in diverse sectoren zoals farmacie, financiële dienstverlening, gezondheidszorg en de auto-industrie.


Deze klanten hun voortbestaan hangt af van correcte archivering, wat niet alleen belangrijk is om te voldoen aan wetgevingen, maar ook om risico's te beheersen, wettelijke bewijskracht te waarborgen en de persoonlijke aansprakelijkheid van bestuurders te managen. Bijvoorbeeld na een cyberaanval moet aangetoond kunnen worden dat de bewaarde documenten de originele documenten zijn.

Applicaties met vaak een levensduur van 5-10 jaar bevatten data die gelinkt zijn aan een mensenleven van 80-90 jaar (ziekenhuizen, verzekeringen, banken, ...). Deze data moeten in originele vorm bewaard en toegangelijk blijven voor de volgende generatie applicaties, enz. (decomissioning)


Toepassingen: wat zijn de business drivers? Grote organisaties waar hun archief gecontroleerd wordt door een externe auditor en waar men authenticiteit van het archief moet kunnen aantonen. Hier gaat men op zoek naar een centraal archief waar heel flexibel informatie kan aan toegevoegd worden en waarbij het archief verschillende use cases kan ondersteunen:

 • Farma: Productiegegevens van medicijnen of gegevens van onderzoeken

 • HR: Digitaal archiveren van contracten en loongegevens  om fraude te vermijden

 • Finance:  Correct archiveren van communicatie/informatie (inzake fraudebestrijding)

 • Automotive/Aerospace: lange termijn aansprakelijkheid bij constructeurs

 • Algemeen: Obsolete applicaties die niet langer onderhouden worden vormen een cyberrisico maar omwille van compliance moeten de data en documenten wel bijgehouden worden, terwijl de toepassingen uitgefaseerd worden.

 • Algemeen: automatisch verwerken van inkomende e-mails (grote organisaties)

 • Hoe gaan we data bewaren voor en na een fusie, overname, ...?

 • Hoe kunnen we de info van 1MM binnenkomende mails per maand automatisch extraheren, opvolgen en archiveren?

 • Hoe tonen we telkens aan dat archieven niet gecompromitteerd zijn met impact op risicoclaims, reputatieschade, juridische geschillen (Burger-Overheid), persoonlijke aansprakelijkheid bestuurders?


Daarom dient op CXO level contact worden gelegd met diverse beslissingsnemers. Voor hun is dit een prioriteit.

Het gaat hier over een SAAS-oplossing.


Unieke voorsprong: Deze organisatie is als enigste in België gecertifieerd in "Gekwalificeerd Elektronisch Archiveren" in lijn met de Belgian Digital Act. Dit in combinatie met haar bestaande referenties geeft jou een unieke voosprong.


Een team van presales en experts helpt mee de deals binnen te halen. Veel kennis en ervaring is in huis.


Functieomschrijving - samengevat

Als Business Development Manager speel je een cruciale rol in het vergroten van onze marktpositie. Je zult verantwoordelijk zijn voor het identificeren en sluiten van complexe verkooptrajecten bij grote organisaties, waarbij je rechtstreeks samenwerkt met C-level executives (CEO, CXO, CIO) en andere besluitvormers. Geografisch ligt de focus op België maar Europa kan ook.

We denken bij klanten benaderen niet zo in termen van oplossingen maar in termen van business drivers. De oplossing is daarvan een gevolg.


Gewenste vaardigheden en ervaring:
 • Ervaring in verkopen van diensten bij meer strategische consultancybureaus of vergelijkbare organisaties.

 • En/of ervaring in verkoop van diensten rond Compliance, Governance, Riskmanagement, Security, Cyberrisk op conceptueel niveau.

 • Je hebt het verkoopsinzicht om op de kaart te komen bij het topmanagement, geen klassieke relatiebeheerder

 • Ervaring met werken op CXO niveau en besluitvormingsprocessen met meerdere stakeholders.

Interesse?  Stuur je CV naar rene.knecht@ict-connecting.com en dan contacteer ik jou met meer uitleg.

54 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page