top of page

Vacatures

Zoeken
  • Foto van schrijverRene Knecht

Account Manager - Deal Creator

Bijgewerkt op: 15 mei 2020

Ondernemingsgerichte Sales voor een wereldspeler met marktdominantie in België

Je zit aan tafel met decision makers waarbij je onderzoekt hoe je m.b.v. Marketing Intelligence en diverse tools/ diensten de klant helpt zijn producten beter te positioneren en te commercialiseren.

Klanten: Pfizer, GSK, P&G, L’Oreal, … (400 klanten in België)

Daarom: je verkoopt inzichten die jouw klant direct kan gebruiken om zijn marktstrategie te managen: bijv. bij de lancering van nieuwe producten of  bij het managen van het einde van de levenscyclus. Er zijn altijd opportuniteiten tot samenwerking met deze B-to-B klanten.

Wat je zeker moet aanspreken?

  1. Leren kennen  van de Business klant = wie is de klant? Wie zijn de contacten? Wat gaat goed in zijn markt? Wat minder? Uitdagingen?

  2. Waar zitten de opportuniteiten? Focus ligt op commerciële strategie en ook outsourcing of processen automatiseren.

  3. Meedenken met Senior en Middle Management: hoe kunnen we u helpen met commercialisatie, marketing, sales?

Je denkt in termen van SWOT, ROI, Wie zijn de klanten van mijn klant?, Wat is het marktaandeel?, Wat leeft er  daar in die markt? (Curiosity)

  1. Contacten: GM, CXO, BUM, marketing, sales, sales force excellence/BI

Je werkt in een aangename niet-hiërachische omgeving met een salesgerichte management en CEO.

De klanten kunnen internationale contacten met zich meebrengen: dus professioneel kunnen communiceren in het Engels is wel een vereiste.

Ondanks dat het een bestaande klantenkring is zoeken we wel een hunterprofiel omdat je bestaande deals verder gaat uitbouwen op een ondernemingsgerichte manier (deal creator). De klant durven challengen.


We denken daarom aan iemand met bijvoorbeeld ervaring  in:

de verkoop van ICT- oplossingen: complexe salestrajecten die gewend is om met verschillende beïnvloeders om te gaan, mee te denken met de klant, oplossingen te verkopen, …: CRM, BI, Software,Digitale oplossingen, … (geen product sales)of meer algemeen : de verkoop van business consultancy met impact op het resultaat van organisaties

Salarisniveau: 85.000€ vast + variabel (tot +40%) = totaal 140.000€ + extra-legale voordelen e.d.m., high single-digit-growth, haalbaar.

Heb je interesse? Stuur je CV door. We wisselen eerst wat informatie uit en dan krijg je ook meer details van de functie. Een persoonlijk gesprek zal dan ook eerst plaatsvinden voor je kennis maakt met de klant : rene.knecht@ict-connecting.com


480 weergaven0 opmerkingen

Comentários


bottom of page